Om oss

Sophie SchelinSophie har arbetat som hundinstruktör och hundpsykolog sedan 2005.


Idag tävlar hon aktivt med sina två malinois och en bordercollie i lydnad och mondioring. Sophie har erfarenhet av många SM och även ett VM i lydnad. 


Sophie pratar i radio regelbundet hos P4 Sveriges radio och svarar på frågor om hundar från lyssnare. 


En stor del av Sophies arbete består i att åka runt till olika brukshundklubbar och privata träningsgrupper och instruera. 


Elias AdabugdayElias är instruktör i allmänlydnad, nosework och en erfaren hundpsykolog.


Elias har arbetat heltid som hundinstruktör främst inom nosework och som problemhundsutredare i Göteborg innan flytten gick till Östersund.


Elias brinner verkligen för nosework som han var en av de första i Sverige att lära sig! Och utav grundaren till nosework, Ron Gaunt, dessutom!


Hemma har Elias och hans sambo två hundar. En rumänska gatuhund, som behövt mycket arbete för att fungera i svensk miljö, och en border collie.
Hundar med rädslor är ett av Elias specialområden.

Caroline LarssonCaroline är förutom instruktör även terapihundförare och har drivit flera projekt för Östersunds kommun.


Caroline tävlar aktivt i lydnad på SM-nivå och är tillhör Svenska Talangtruppen med sin Bordercollie.


Caroline håller våra populära slyngelkurser där hon guidar hundägare till slyngliga unghundar. Hon håller också kurser i tävlingslydnad. 

Emmelie HeljevedEmmelie är inflyttad Gävlebo och har som sin stora passion i livet hundar och hundträning. Hos Emmelie bor två hundar från Hundar utan hem, en terriermix och en whippet.


Främst brinner Emmelie för hundar som omplacerats och för möjighet till nya liv i nya hem. De utmaningar och möjligheter som detta innebär gillar Emmelie att arbeta med.


Emmelie är hundpsykolog och instruktör och håller vardagslydnadskurser, valpkurser, kurer i rally och nosework. Men också kurser i balansboll. 


Har du en omplaceringshund som du behöver hjälp med är det Emmelie som du ska kontakta! 

Frida KristofferssonFrida är instrutör och har valpkurser hos K9.

Frida tävlar och tränar mondioring med sin kelpie och har tidigare tävlat lydnad med sin riesenschnauser.


Frida är även vår spårinstruktör och kör markeringsträning och spårkurser. 

Åsa WestlingÅsa är boende i Östersund och är hundinstruktör och besökshundförare. 


Själv har Åsa storpudel och sysslar med uppfödning och är ett aktivt besökshundsteam med sin hund Kita. Har du funderingar kring avel och uppfödning så har Åsa stor kunskap och erfarenhet kring detta. 


Hos Åsa får du hjälp på våra populära slyngel- och valpkurser. Hon brinner för kommunikationen mellan hund och förare och är extra bra på detta genom sina tidigare erfarenheter inom handeln. 

VVåra samarbetspartners

SyredogFantastiska produkter för hundträning! Leksaker och tillbehör till din hund, handsydda i Östersund med omtanke om både dig och din hund, men också vår miljö. 


Rekommenderas varmt! 


www.syredog.se


VildhundenAllt en hund kan önska sig! Selar, klövjeväskor, koppel och mängder av andra sakker med högsta kvalité och service. 


Det lilla företaget med den stora omtanken! 


www.vildhunden.se


Vom og HundematFärskfoder med allt som din hund behöver. Har du inte provat färskfoder förut så hjälper Vom og Hundemat dig till att välja rätt för din hund. 


Skillnaden på päls, muskulatur och mage blir markant! 


www.vomoghundemat.se