K9ability är företaget som sprider kunskap om enkelt hundägande! Med lättfattlig pedagogik, glimten i ögat och kärlek till hunden undervisar vi i de flesta ämnen som handlar om hundar.

Sophie Schelin och två andra hundinstruktörer och hundpsykologer bidrar med stor kunskap och erfarenhet i kurser som tävlingslydnad, apportering, vardagslydnad, valpkurs och spårkurs.

Kurserna och pedagogiken bygger på metoder som inte skrämmer eller skadar hunden. Vi tror på ickevåld, både för människor och djur men för den delen ett tryggt och enkelt hundägande med tydliga ramar, regler och rutiner.

Det ska vara kul, enkelt och energigivande att ha hund! Vi hjälper dig med din hunddröm oavsett om du vill ha en soffkompis eller tävlingshund!


Föreläsningar och clinics
Läs mer »

Är det fel på hundar som biter?

Publicerad 3 augusti 2016
96 Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE ... Läs mer »

Nya kursstarter!

Publicerad 17 december 2014
Nya kurser - nytt år! Välkommen till ett nytt spännande hundår med K9ability! Vi har många spännande kursstarter på det nya året...Tävlingslydnad - ... Läs mer »

AKTUELLA KURSSTARTER

Publicerad 17 juli 2014
Valp med fokus (steg 2) - 21/7 kl 18.30 Slyngel/Vardagslydnad med fokus (steg 2) 30/7 kl 18.30 Kantarellsök 16-17/8 - Helgkurs Valpkurs... Läs mer »


Vildmarkens by Åre - Till Salu!
 
Är du en driftig entreprenör med hjärta för Vildmarkens? Nu säljer vi vårt unika och hållbara varumärke med tillhörande affärsidé inventarier och kundstock. Läs mer om Vildmarkens by Åre här.

Kontakta oss på info@k9ability.se för mer information.